Blogg

21/03/2017
tannleger i warszawa, medicover, dårlig ånde

Dårlig ånde er et pinlig problem som er vanskelig å akseptere. Årsaken kan være en dårlig munnhygiene, dårlig kosthold, og selv en sykdom. Finnes det effektive måter å løse dette pinlige problemet?

1 10/03/2017
tannleger i warszawa, medicover, tannstein

Hvis vi ønsker å ha et vakkert smil og unngå ubehagelig behandling med tannlegen, er det ikke nok å regelmessig pusse tennene. I tillegg, fra tid til annen bør vi gå for en profesjonell behandling for å fjerne tannstein. Hva er det egentlig?

27/02/2017
tannleger i warszawa. medicover, tann fluoride, sunne tenner

 

Hver av oss ønsker å ha fine, sunne tenner og et bredt smil uten forlegenhet. En måte å oppnå det er å få en systematisk fluor behandling – en av de meste effektive forebyggende behandlinger som brukes i tannbehandling. Systematisk behandling styrker emaljen og beskytter tennene mot et mulig angrep av karies.

Posted in Blog | Tags: ,
22/02/2017
tannleger i warszawa. medicover, Skallfasetter

De fleste av oss drømmer om et vakkert smil med hvite tenner. Dessverre, naturen gir oss sjelden helt hvite bein og rette, velskapte tenner. Den enkleste og raskeste løsningen på dette problemet er definitivt skallfasetter. Det finnes flere typer av dem – hva skal man velge?

Posted in Blog | Tags:
06/02/2017
tannleger i warszaw, visdomstennene

Alle på den tiden av barndommen gikk gjennom perioden med tenner og trodde det var slutten. Dessverre er det ikke sant. Under puberteten, det vil si når vi er mer enn ti år, vanligvis i en alder mellom 17 til 25 år, kan våre tredje jekslene begynne å vokse, eller åttende tenner også kjent som visdomstennene. Hvorfor visdom? Absolutt ikke fordi med visdomstennene vår intelligens øker. Dette er en myte og morsomt rykte, men det kan konkluderes med at i en alder hvor de vokser, vi allerede har noen “visdom”.

Posted in Blog
03/02/2017
tannleger i warszawa, tannlege blogg

Å ha en full og sunn tannsett samtidig er et ønske av mange mennesker. Men det er også mange myter om å ta vare på tennene. Mange mennesker, i frykt for tannlegen eller som et resultat av ubevissthet, formidler mer og mer interessante uttalelser om munnhygiene. Dessverre kan disse tilsynelatende uskyldige misforståelser føre til grov uaktsomhet. Her er de mest populære myter, slik at du kan riktig ta vare på tennene dine.

Posted in Blog
02/02/2017
Melketenner

Menneskemelketenner vokser i en alder fra seks til tretti måneder. Deres totale antallet er tjue, ti i overkjeve og ti i underkjeven, hvor melketannsett ikke har premolarer. På grunn av formen av tannkroner, røtter og tildelt funksjon melketennene er delt inn i tre grupper: i midten av hver bue er to fortennene, en hjørnetann og to jeksler.

    Prosessen med barnetenner som vokser

Det er prosessen med utbrudd av det første barnetenner. Det er en ganske smertefull opplevelse, og det er derfor de fleste babyer er så sutrete og irritabel.

Posted in Blog | Tags:
10/01/2017
tannleger i warszawa, tannleger i polen

Antall personer som søker medisinske tjenester utenfor hjemlandet har oversteget 780 millioner i år, og markedsverdien av medisinsk turisme er anslått til $ 100 milliard. En stor del av det faller på tannhelsetjenester, hvor et viktig senter i Europa blir Polen.

Fra år til år tannturisme i vårt land vinner hver gang i popularitet. Polen er en av de mest besøkte landene i rammen av tannturisme. Den viktigste grunnen for å reise til landet vårt for tannbehandling er våre kvalifiserte tannleger samt komfort, estetikk og etterspørsel.

Posted in Blog
04/01/2017
tannleger i warszawa, tannlege i polen

Når vi snakker om munnhygiene, det første vi tenker på er å pusse tennene. Dessverre er det mange av oss som gjør det dårlig og i stedet for å ta vare på dem, i tillegg skader de seg selv.

Det er ekstremt viktig å velge riktig tannbørste. Det avhenger av de individuelle behovene til hver enkelt av oss. Først av alt, bør tannbørsten ikke være for hard for ikke å skade våre tannkjøtt. Det er best å bruke en børste med medium hardhet.

Posted in Blog | Tags:
04/01/2017
Tannleger i Warszawa

Tannimplantater er en stor prestasjon av tannbehandling og den perfekte måten å dekke tap av tenner. De lar deg nyte en vakker og naturlig smil igjen. Kan noen råd til implantater? Hva er tannimplantater egentlig, og hvordan man skal håndtere dem?

Tannimplantater, eller intraosseøse implantater, erstatter tennene. Såkalte røttene av tennene er laget av titan som er fullstendig trygt for pasientene. De blir satt direkte inn i benet med en skrue i stedet av den tapte tann.

Posted in Blog | Tags: