Logistikk

Logistikk

 

Den polske hovedstaden er et sted fullt av turistattraksjoner. Ankomst til Medicover som ligger i sentrum av Warszawa er en utmerket mulighet til å se dem. Det er vanskelig ikke å sette pris på sjarmen av Det kongelige palasset, Den kongelige badene, rekonstruert gamlebyen. Warszawa er også kjent for en svært rik historie, en del av det kan du oppdage takk til Warszawa opprøret museum og Nasjonalmuseet . Turister som besøker Warszawa er svært ivrige etter å beundre panoramautsikten over Palasset for kultur og vitenskap. Selvfølgelig vil det også være et attraktivt sted for de som er nysgjerrige, nemlig – Copernicus vitensenter.

Bruk av tannhelsetjenester i Medicover er derfor uten tvil en god løsning for å gjøre noe hyggelig og nyttig samtidig. Husk at en vakker og sunn smil vil være fint å forevige mot Warszawa monumenter.

  • For å møte behovene til våre pasienter har vi gjort mange ordninger for å reise til landet vårt. Vi vil bestille fly billetter for deg til lavest mulig pris.
  • Vi vet at å være rundt i en fremmed by er ikke lett, og enda mer i et fremmed land. Det er derfor vi tilbyr transport fra flyplassen til overnatting sted og klinikken.
  • Vi vet at besøk til tannlegen ikke gir en tanke av hyggelige assosiasjoner, og derfor prøver vi å gjøre for deg så mye som mulig. Vi tilbyr ekstra tjenester som bestilling av en flybillett, transport fra flyplassen og overnatting.
  • Vi ønsker å gi våre pasienter den høyeste standard av tjeneste, vi tar ansvar for logistikken. Du trenger ikke å bekymre deg for noe annet enn å gjøre en avtale og ankomme til flyplassen i ditt land.

tannleger i warszawa, medicover

tannleger i warszawa, medicover

tannleger i warszawa, medicover

tannleger i warszawa, medicover