Om oss

Medicover

Tannleger i Warszawa, Medicover

Medicover er et sted hvor pasienter kan nyte en omfattende tjeneste og gode betingelser. Våre mange års erfaring og profesjonelt utstyrte kontorer gjør at vi kan tilby et bredt spekter av tjenester av høy kvalitet. En annen fordel er at kostnadene er minst tre ganger lavere enn i Norge. Vi tenker på alt, fordi vår pakke inneholder også en flybillettbestilling service, transport (mellom flyplassen og hotellet, hotellet og Atrium), reservasjoner av overnatting i sentrum av Warszawa, og mye mer. Fra vår side, kan vi tilby pasientene alle de beste, rimelige priser og ulastelig hygieniske forhold. Vi forstår hvor viktig presisjon og erfaring er i tannhelsetjenesten, slik at hvert besøk til vår klinikk er basert på oppmerksomhet på detaljer. Med Medicover vil du forlate oss med et smil.

 

I vårt arbeid bruker vi kun materialer av høyeste kvalitet. Profesjonelt utstyr bringer en stor anvendelighet på vårt kontor. Vi forstår at et sunt smil er viktig, derfor for å oppnå de beste resultatene stoler vi utelukkende på den nyeste teknologien. Medicover er egnet selv for de mest komplekse tannbehandling, som våre ansatte, som har samlet erfaring gjennom årene, og fortsatt gjør det. Alt dette for din tilfredshet og for et sunt smil.

Vi inviterer deg til å bestille en time
Medicover klinikk er en moderne tannklinikk, som er fokusert på å gi den høyeste kvaliteten på tjenestene og pasienttilfredshet.