Justyna Grudziąż-Sękowska

Justyna Grudziąż-Sękowska

Doktor i medisin, tannlege

Utdannet ved det medisinske fakultet, på det medisinske universitetet i Warszawa i 2004. Etter eksamen begynte hun et forskningsarbeid i det medisinske senteret for etterutdanning og institutt for pediatrisk tannbehandling på det medisinske universitetet.

Noen år senere ble hun uteksaminert i logopedi. I 2012 fullførte hun spesialisering innen folkehelse og utarbeidet en doktoravhandling innen medisinske fag. Hun er en universitetslærer. Hun liker klassetimer med studenter og leger, men kontakten med pasienter gir henne mest tilfredsstillelse.

Hun arbeider i Medicover i over et tiår. Hun støtter en helhetlig tilnærming til pasienten og minimal invasiv estetisk tannbehandling.
Hun utfører prosedyrer innen generell tannbehandling for voksne og barn, endodonti og forebygging av ulike sykdommer i tyggesystemet.
I arbeidet bruker hun moderne diagnostiske og kirurgiske teknikker, materialer og kirurgisk mikroskop.

Hun mener at vellykket behandling av pasienten avhenger ikke bare av kunnskap og ferdigheter av legen, men er også av individuell tilnærming til planlegging og forståelse på linjen pasient – lege. Fra første konsultasjon før den planlagte siste behandlingsbesøk, forebyggende og kontrollbesøk, bryr hun om velvære og komfort for pasienten.
Hun forbedrer stadig sine ferdigheter, deltar jevnlig i nasjonale og internasjonale treninger. Hun er en aktiv deltaker i mange medisinske konferanser, medforfatter av flere universitets lærebøker, forfatter av en rekke medisinske publikasjoner. Hun er medlem av den polske tannlegeforening og polsk akademi av pediatrisk tannbehandling.

I privatlivet er hun mor til to fineste barn i verden. Hun elsker fjell og kjøring ‘’der det ikke finnes veier’’med sykkel eller bil. Sosialt engasjert. Hun er styremedlem i foreningen for integrering av barn “La oss være sammen”.