Tannturisme

10/01/2017
tannleger i warszawa, tannleger i polen

Antall personer som søker medisinske tjenester utenfor hjemlandet har oversteget 780 millioner i år, og markedsverdien av medisinsk turisme er anslått til $ 100 milliard. En stor del av det faller på tannhelsetjenester, hvor et viktig senter i Europa blir Polen.

Fra år til år tannturisme i vårt land vinner hver gang i popularitet. Polen er en av de mest besøkte landene i rammen av tannturisme. Den viktigste grunnen for å reise til landet vårt for tannbehandling er våre kvalifiserte tannleger samt komfort, estetikk og etterspørsel.

Prisen på behandlingen er også svært viktig. Det er anslått at det er ca. 50-60% lavere enn i andre europeiske land, selv etter å ha lagt kostnadene ved flytrafikk og overnatting. Den gjennomsnittlige prisen på implantasjon, med en krone og tann kobling i Vest-Europa er ca. 2,000-2,300 EUR, mens i Polen kostnadene ved slik behandling er ca. 1,000 EUR, som er mer enn halvparten så billig. Det er veldig enkelt å telle penger når det gjelder en pasient som lider av betydelige tap av tenner, som krever innsetting av flere implantater eller proteser. Da kan forskjellen i prisen være veldig viktig.

 

Trafikken i klinikken øker spesielt i løpet av høytiden. Så det er verdt å gjøre en tidlig besøk til passende tidspunkt. Du kan også kombinere tannbehandling med sightseeing i Polen. Det er derfor tannklinikker utover behandling av tennene begynte å tilby også overnatting på hotell eller pensjonat, turguider, verge, oversettere, og til og med biler med sjåfør.

 

Flere og flere utlendinger er fornøyd med behandlingen utført i vårt land. Som fordelene med polske tannpleie briter, tyskere, svensker og dansker nevner kvaliteten på tjenestene som tilbys, omfang og den økende etterspørselen etter standard utstyr. Tjenester oftest valgt av pasienter fra utlandet er implantatbehandling, protetikk, rotfylling, tannbleking og skallfasetter. Vi er ikke redd for investeringer som utenlandsk utdanning av leger og bygging av ekspert team.

 

Personer som bruker medisinske prosedyrer i et annet land, må ikke bare velge klinikken der prosedyren skal utføres, men må også finne et passende hotell, bli interessert i mat, transport og sightseeing. Vi ønsker at vårt tilbud å være attraktive for tannturister. Vi har utvidet denne typen bekvemmelighet.

Posted in Blog